Koncerterne

Billetter:
Billetter købes ved indgangen til koncerterne.
Billetpris: DKK 100,-

– Der er gratis adgang for børn og unge under uddannelse.
– Elever på folkeskoler, friskoler og musikskoler, gymnasier, efterskoler og børnehjem i storkommunen inviteres til frit at overvære prøverne og koncerterne på Hvide Sande Masterclass.


Mandag den 23. september kl. 16.30:
Fyraftenskoncert i Lyngvig fyr, Holmsland Klitvej 109, 6960 Hvide Sande

Kom og nyd den skønne natur fra det fantastiske Lyngvig fyr og oplev samtidig dejlige toner og klange spillet af dette års musikere på Hvide Sande Masterclass. Musikerne kommer fra hele verden og spiller på violin, bratsch og cello sammen med hinanden – i kammermusikalske grupper eller alene som solister. – Koncerten bliver en gratis ekstragevint til de gæster, som har købt billet til at besøge Lyngvig fyr – på dette tidspunkt. – Musikerne vil spille nederst i fyret og publikum må frit finde en tilhørerplads længere oppe ad vindeltrappen. 
Se programmet her.

Tirsdag den 24. september kl. 19.30:
Professorernes koncert i Helligåndskirken, Kirkevej 2, 6960Hvide Sande

Åbnes af Borgmester Hans Østergaard
Koncerten spilles af:
Masterclass professorer 2019:
Kathryn Stott, England 
Koncertpianist og kammermusiker efterspurgt overalt i hele verden. Professor ved konservatoriet i Oslo, NMH Norges Musikhøjskole. International Chair of Piano at Royal Northern College of Music, ManchesterKunstnerisk leder af flere internationale festivaler, senest Australian Festival of Chamber Music.
Eszter Haffner, Ungarn 
Soloviolinist og kammermusiker. Professor i violin ved KUG University of Music Graaz, Østrig samt Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, København.
Ernst Kovacic, Østrig
Tilknyttet universitetet i Wien som underviser i violin. Ernst Kovacic er soloviolinist og dirigent samt kunst-nerisk leder af flere ensembler og festivaler.
Steven Dann, Canada 
Tilknyttet Glenn Gould School i Toronto som underviser i bratsch og kammermusik. Steven Dann er tidli-gere solobratschist fra flere store orkestre, bl.a. Concertgebouw i Amsterdam. Han har sin egen kammer-musik masterclass og er en yderst erfaren kammermusiker.
Henrik Brendstrup, Danmark 
Solocellist, kammermusiker og professor ved Det jyske Musikkonservatorium. Kunstnerisk leder af Hvide Sande Masterclass.
Koncerten optages af Danmarks Radio.
Se programmet her.

Onsdag den 25. september kl. 16.00:
Koncert i Fiskeriets Hus, Nørregade 2B, 6960 Hvide Sande

Kom og hør en spændende koncert med unge musikere fra hele verden – spillet i et fantastisk rum med udsigt over fjorden og med mulighed for at købe en kop kaffe og et glas vin.
Se programmet her.

Onsdag den 25. september kl. 19.30:
Koncert i Helligåndskirken, Kirkevej 2, 6960 Hvide Sande

Koncert med kammermusik, spillet af de unge musikere og professorerne på årets Hvide Sande Masterclass.
Se programmet her.

Torsdag den 26. september kl. 16.00:
Koncert på Anker Fjord Hospice, Fjordengen 25, 6960 Hvide Sande

Kom og hør en spændende koncert med unge musikere og fremragende masterclass professorer fra hele verden – spillet i et fantastisk rum på Anker fjord hospice Hvide Sande med udsigt over fjorden og med mulighed for at købe en kop kaffe og et glas vin.
Se programmet her.

Torsdag den 26. september kl. 19.30:
Koncert i Helligåndskirken, Kirkevej 2, 6960 Hvide Sande

Koncert med kammermusik, spillet af de unge musikere og professorerne på årets Hvide Sande Masterclass.
Se programmet her.

Fredag den 27. september kl. 16.00:
Afslutningskoncert i Helligåndskirken, Kirkevej 2, 6960Hvide Sande

Kom og hør en skøn koncert med:
Fantastisk dygtige masterclass professorer og unge headhuntede musikere fra hele verden spille afslutningskoncerten på årets Hvide Sande Masterclass. – Kom i god tid – for der bliver rift om pladserne i kirken!
Se programmet her.

Lørdag den 28. september kl. 14.00: 
Ekstra koncert i Ølgod Kulturhus, Vestergade 5, 6870 Ølgod

Udvalgte deltagere og professorer på Hvide Sande Masterclass 2019 vil spille et dejligt program med strygere og flygel i forskellige kombinationer – kammermusikalsk sammenspil.
Se programmet her.

Lørdag den 28. september kl. 19.30:
Ekstra koncert i Herborg kirke, Skolevej 43A, 6920 Videbæk

Udvalgte unge musikere og professorer fra Hvide Sande Masterclass 2019 vil holde en koncert med et program af skøn musik, sammensat lige præcis til Herborg kirke. – Bag efter vil der i forbindelse med samværet i Kuben blive mulighed for at lytte til et par ekstra stykker – som en lille tillægsgevinst.
Se programmet her.

Søndag den 29. september kl. 15.00:
Ekstra koncert i Aarhus Musikhus, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus
Der er gratis adgang til  koncerten i Aarhus Musikhus.

Kom og hør:
Udvalgte deltagere på Hvide Sande Masterclass holde koncert sammen med Henrik Brendstrup, kunstnerisk leder og masterclass professor på Hvide Sande Masterclass!
Se programmet her.